Heta spel till mobilen

Kanske är det dags att uppdatera din mobils spelutbud? Nedanför finner du en lista på nya och intressanta spel. Du som inte spelat med mobilen på ett tag kommer nog att bli överraskad över de vassa ”nykomlingarna” . Du som följer med i spelvärlden kommer säkert inte heller att bli besviken på årets topplista.

Smash Hit

Äventyra dig igenom ett futuristiskt landskap, där ordet ”logik” inte har någon som helst betydelse. Utan att avslöja för mycket är ditt mål att förstöra glasrutor. Din utrustning är ett gäng silverfärgade kulor, som du kastar vilt omkring dig. Det finns en gratisversion och en som du betalar för. Skillnaden är att när du förlorar med gratisversionen måste du börja om från början. Smash Hit är kul, enkelt och ett perfekt tidsfördriv!

Osmos

Du som vill titta närmare på livet i cellformat måste kolla in Osmos. Grafiken och den explosiva färgsättningen är något utöver det vanliga. Ditt mål är att slå dig samman med andra celler och på så sätt växa. Osmos kombinerar en fascinerande spelidé med spännande utmaningar och suggestiva stämningar. Dessutom har du möjlighet att lära dig lite om biologi längs resans gång.

Infinity Blade

Om du är beredd att lägga 75 kronor, så erbjuder Infinity Blade i gengäld både hög kvalitet och grym spelkänsla. Spelet tilltalar främst dem som gillar action. Med hjälp av svärd, yxa och andra vapen hugger du dig igenom ett oändligt antal fiender. Emellanåt stöter du på en mäktig boss och då är det dags att visa vad du går för. Så kavla upp ärmarna och bege dig ut på slagfältet!