Lyssna på musik från din mobil – köp högtalare

Att lyssna på musik är något som nästintill alla gillar att göra. Det är väldigt enkelt att bara plocka fram mobilen och börja streama låtar. Dessvärre brukar inte mobiler ha de bästa högtalarna. Inte så konstigt med tanke på hur kompakta de är och att de även behöver ha plats för alla andra funktioner.

Därför är det smidigt med en extern högtalare som du kopplar till mobilen. Om du vill ha en högtalare från ett stort utbud.

Typer av externa högtalare

När det kommer till externa högtalare för mobiltelefoner finns det några olika typer. En mycket populär variant är trådlösa högtalare som du kopplar ihop med telefonen via Bluetooth. De är enkla att komma igång med och de erbjuder mycket bra ljud. Tänk bara på att de behöver laddas, så du behöver dessutom en laddsladd.

Den trådburna varianten använder oftast en 3.5 mm ljudkabel. De här högtalarna är vanligen billigare men lite mindre smidiga på grund av kabeln.

Om du vill ha det absolut bästa ljudet möjligt för din mobil så finns det även högtalare med inbyggd subwoofer, alltså en bas. När du ändå personaliserar ditt ljud, kanske du vill göra detsamma med resten av din telefon också.