Köpa ny mobil

Ny mobil är något man numera köper ganska ofta eftersom en mobil som bekant inte håller speciellt länge i dagens läge. Här kommer därför några tips på saker som kan vara bra att tänka på när man ska köpa sig en ny mobil.

Behov

Det första man bör tänka igenom när man köper mobil är vilket behov man egentligen har. Behöver man verkligen den där senaste Iphone-luren eller räcker det kanske med en enklare variant.

Ett bra tips är att tänka över om man kommer ta mycket bilder med sin mobil. Ska man göra detta kan det faktiskt vara värt att lägga några kronor extra på en mobil med en bra kamera.

Kontantkort eller abonnemang?

En annan fråga som man också måste ta ställning till är huruvida man ska ha abonnemang eller kontantkort. Ringer man hyfsat mycket lönar det sig ofta med abonnemang, men ringer man inte så ofta så tjänar man i längden på kontantkort även om mobilen då blir lite dyrare.

Tillbehör

Ska man köpa ny mobil kan det ju också vara bra med en del tillbehör för att få ut mesta möjliga av sin mobil. Saker som kan vara bra att ha är till exempel minneskort, extra batteri samt hörlurar.