Bra saker till mobilen

Cellphones

Det är inte bara insidan som har blivit underhållande till mobilen. Utsidan har blivit lika populär att ha kul med, att göra unik eller helt enkelt att göra lite löjlig. Här nedan ser du några mobiltillbehör som kanske lockar.

Vantar

Det är kallt ute så du har på dig tjocka kläder och har varma vantar. Telefonen ringer och du plockar snabbt upp den. Och sen kommer du på att smartphones går inte att låsa upp med vantar på. Då börjar den roliga dansen att stressande ta sig vantarna utan att tappa telefonen och vara så snabb som möjligt så du slipper ringa upp personen som försöker nå dig. De här jobbiga situationerna är över! Numera finns det vantar som har specialsydda tummar och pekfingrar så möjliggör att du kan använda telefonen utan att bli kall. Nu kan du spela exempelvis Bloons TD Battles på Android och iPhone samtidigt som du är varm!

Extrabatteri

Vi använder telefonen allt mer under dagarna. Vi använder dem faktiskt till det mesta. Detta gör att batterierna har inte riktigt hängt med i trenden. De är inte så pass starka som vi hade velat och för många har det blivit rutin att ladda telefonen under natten för annars dör den medan man sover. En bra pryl är att ha med sig ett extra batteri, kanske i bilen eller i väskan. Speciellt bra om du är på resande fot mycket och vet att ibland går det flera timmar tills du är nära ett eluttag. Om du är ute i skogen och promenera kan det kännas skönt att få ladda mobilen, utifall en nödsituation skulle uppstå.

Högtalare

Hörlurar kan man nog se som självklara, man brukar ju trots allt få med ett par när man köper en mobil hur som helst. Men en annan praktisk sak att ha kan vara ett par hörtalare. Och de behöver inte på något sätt vara stora och ta en massa plats, det är något man lätt kan bära med sig om man har en liten väska, de kanske är lite besvärliga att frakta i byx- eller jackfickan dock. Bästa är ju naturligtvis att köpa ett par bluetooth högtalare så slipper man hålla på med sladdar. Detta är något man lätt kan få för en bra slant idag och det är ju perfekt när man vill dela med sig av sin musik.