Förnya din mobiltelefon

Idag är inte mobilen bara en telefon. Den används till så mycket annat såsom att spela olika spel på, hålla sig uppdaterad i sociala medier, kolla sina mail och lyssna på musik som några exempel. Detta innebär att mobiltelefonen alltid är nära till hands och plingar till flera gånger dagligen vilket givetvis drar blickarna till sig och har gjort att den idag även är en viktig accessoar.

Om du till exempel köper en Iphone 6 idag så finns det ett stort utbud av Iphone 6 skal till telefonen för att kunna byta stil och samtidigt alltid ha en ny fräsch telefon. Kanske till och med matcha din outfit för dagen men även av praktiska skäl. Med en fin och exklusiv telefon vill du givetvis ha en snyggt designat fodral men även funktionellt då du ofta har telefonen i handen eller nära till hands. Kan du dessutom få det i svensk design och i bästa kvalitet till din telefon så är det ännu ett plus.

mobilskal

Med ett mobilskal så skyddas mobilen även från yttre påverkan och från tapp, stötar och slag till viss del. Det finns skal som är utformade som till exempel en plånbok och har både bak och framstycke, som har fack på insidan så du alltid kan ha med dig körkortet och ditt bankkort samtidigt som det skyddar telefonen. Som extra skärmskydd kan du också komplettera med härdat glas så du slipper oroa dig för repor i glaset om du till exempel har dina nycklar i fickan eller väskan tillsammans med telefonen. Med en fettavvisande behandling på skyddet utan så motverkas fingeravtryck på skärmen eller om nu olyckan skulle vara framme så krossar du ditt skärmskydd istället för telefonens fasta skärm. Kolla in detta test på Macworld för att få lite guidning vilket skal som kan passa dig.

Så byt både stil på dina skal och ha alltid en snygg accessoar med dig som samtidigt fyller sin funktion.