Vad använder du din mobil till?

Vi har blivit mer eller mindre beroende av våra mobiler. Vissa har hela sina liv i dessa små maskiner och blir förtvivlad om man inte har uppkoppling eller att man skulle tappa bort den. Vad använder du din mobil till? Är du den som bara ringer eller använder du den fullt ut?

För många av oss så är den smarta telefonen så mycket mer än en telefon. Även om det är grundsyftet med den så kan vi göra så mycket mer med vår mobil idag. Det är som en liten dator som vi har på fickan. Vi kan betala våra fakturor i den mobila bank som vi har och vi kan även direkt betala i en kortläsare på restaurangen eller i matvarubutiken. Många saker har underlättats i och med mobilanvändandet.

Spel är också något som vi spelar i våra mobiler. Det kan vara spel på online casinon eller spel som vi laddat ner till vår lilla enhet. Förutom spel så kan vi också se på serier eller lyssna på musik. Så klart så kan skärmens storlek kännas begränsad om vi tittar på film och serier. Men sitter vi på en lång tåg- eller bussresa så kan det fungera. Det finns stora möjligheter med dagens smarta telefoner.