Lyssna på hits från mobilen

Idag så finns det många ställen att hitta musik på nätet. Det finns olika streamingtjänster där man för en månadskostnad kan lyssna på hur mycket musik som man vill och orkar. Spotify är vår svenska stolthet där man kan skapa egna spellistor och lyssna på hits från mobilen.

Bra högtalare för lyssningen

För att inte störa andra så lyssna vi via hörlurar av olika modeller. Har man fest så kanske man vill spela lite högre och då gäller det att man skaffar sig högtalare som klarar detta. Du hittar flera modeller på nätet som kan klara av en fest både hemma och kanske till och med på stranden. Det kan finnas fördelar att ha en mindre högtalare också som kan åka med på resan utomlands. Bluetooth är den uppkoppling som många högtalare har, detta innebär att du inte behöver någon kabel utan du oavsett modell på telefon koppla upp dig mot den högtalaren.

Ökad streaming av musik

Att skivförsäljningen har minskat det vet nog de flesta om. Detta är en anledning då det blivit en ökad streaming av musik. Tillgängligheten har ökat de senaste åren och för ungefär ett år sedan så meddelade Spotify att man lägger upp ungefär 20 000 låtar per dag. Vi har inga uppgifter om det ökat eller sjunkit idag. Men det läggs upp mycket musik på nätet. Tillgängligheten av musik är enorm och att du ska hitta din favoritartist eller grupp är inte omöjlig idag.