Musik på stranden med blåtandshögtalare

Att spela musik när du är på stranden kan vara mysigt och det är enkelt att göra om du har en bärbar högtalare med bluetooth. Expressen har listat tio saker du aldrig ska göra på stranden och en av dem är att spela hög musik, därför behöver du inte heller ha en stor högtalare med dig på stranden.

Det räcker med en liten behändig högtalare som kan spela musik som räcker för dig och ditt sällskap, utan att störa alla andra strandbesökare. Det är också bra om ni hittar en lite avskild plats att sitta på för att kunna njuta av er musik i lugn och ro.

Köp högtalaren online

Det finns många typer av bluetooth-högtalare på marknaden och det finns att köpa online. Just högtalare finns i en mängd olika utföranden, storlekar och prisklasser. Tänk dig att ligga och sola och höra din favoritmusik spelas i bakgrunden. För ett tiotal år sedan var det inte möjligt utan en stor boombox, men nu finns det bärbara högtalare som är riktigt små fastän de erbjuder fantastiskt ljud. Det är skönt med en högtalare som får plats i handväskan eller träningsväskan. Om ni brukar spela beachvolleyboll är det också trevligt att kunna lyssna på musik, det gör det hela lite roligare helt enkelt.

Ladda upp med en bra spellista

Oavsett om du ska sola, bada eller spela någonting på stranden är det viktigt med en passande spellista. Med bra avslappnande musik blir solningen ännu trevligare, glöm inte bort att använda solskydd bara. Eftersom alla gillar olika musik känner vi inte att det är lönt att ge dig musiktips, du vet bäst själv vad du tycker om. Genom att fixa en bra spellista redan innan du åker till stranden slipper du tänka på vad du ska lyssna på när du väl kommit dit. Då kan du istället fokusera på strandhänget, badningen och allt annat som hör till en dag på stranden.