De mest populära mobiltillbehören

Mobiltillbehör är en väldigt stor marknad idag. Alla har vi ju med oss mobilen överallt och använder den för mycket mer än bara samtal och meddelanden. Så självfallet kan även hitta många användningsområden som kan förbättras med ett eller annat tillbehör. Här tar vi en snabb titt på några av de mest populära tillbehören.

Mobilskal och fodral

Att utsmycka som mobil har varit en stor grej redan innan smartphones tog över marknaden. Idag finns det så många olika designer av mobilskal och fodral att vem som helst kan hitta något som passar just deras stil. Vilket bara blev ännu mer sant när tjänster som lät oss designa våra egna skal började dyka upp.

Hörlurar

Hörlurarna är något självklart för alla mobilanvändare och alla har sina favoriter. Medan somliga föredrar helt trådlösa, som Apples nya AirPods, finns det också många som använder sig av större overear-hörlurar. Men det är alltid värt att testa alla sorts modeller för att själv bedöma för- och nackdelarna med dem.

Mobilgrepp

Mobilgreppet blev snabbt en av de där måste-ha-tillbehören. Det är en väldigt enkelt men å så praktisk sak att ha till mobilen. Oavsett om man bara vill få ett stadigt tag om mobilen eller vill kunna låta den stå upp av sig själv är mobilgreppet det helt klart bästa valet.

Mobilhållare

En mobilhållare är ett praktiskt tillbehör för alla som exempelvis gillar att använda mobilen som gps när de är ute och kör eller cyklar. Förutom att man har enkel tillgång till den på detta sätt, finns ingen risk att den faller ur fickan eller på något annat sätt glider iväg dit den inte borde vara.

Powerbank

En powerbank kanske inte ses som ett vanligt tillbehör, men det är en otroligt användbar liten grej att ha med sig i alla möjliga situationer. Med en powerbank slipper man ju leta åt ett kontaktuttag och sedan sitta och vänta vid det. Bara koppla in mobilen i dosan och fortsätt dagen som vanligt.