Apple Airpods

Apple Airpods är de perfekta hörlurarna för dig som ständigt är på språng. De är bekväma, sladdlösa och strömmar ut ett behagligt ljud hela dagarna. De fungerar lika bra när du befinner dig på bussen som på löprundan.

Eftersom de inte har några sladdar behöver du inte oroa dig för att de ska trassla in sig i tröjor och dörrhandtag när du har bråttom. De har dessutom en god och flexibel passform så du behöver inte tänka på att de trillar bort medan du tränar eller sysslar med vardagliga saker. Apple är kända för sin goda kvalitet och Airpods är inget undantag.

Olika modeller av Airpods

Det finns två olika typer av Airpods, ett par vanliga och ett par Pro. Du kan ta en titt på utbudet online om du är nyfiken. Det finns flera skillnader mellan de två olika modellerna, bland annat har pro-varianten en aktiv brusreducering samt att de tål svett och vatten. Ska du använda lurarna medan du tränar är det klokt att satsa på Pro. Det kommer löna sig i längden. Oavsett vilka Airpods du väljer får du med en smidig liten ask att förvara dem i. Priserna börjar på 1 955 kronor och uppåt beroende på vilken modell du väljer att köpa.

Tillbehör till Apple Airpods

Det finns ett antal olika tillbehör som du kan köpa till dina Apple Airpods ifall du skulle önska. Det vanligaste är ett laddfodral där du både förvarar och laddar dina Airpods. Om du skulle tappa bort originalet kan du alltså köpa till ett nytt. Det finns även olika silikonfodral som du kan köpa till för en billig slant. Du kan också införskaffa särskilda snören om du är rädd för att tappa bort dina Airpods. Det är lätt hänt att du lägger ifrån dig dem och sedan glömmer bort vart de är någonstans. Det kan du undvika med dessa snören.