Mobiltillbehör för en aktiv livsstil

Mobilen är en av de få saker som följer med oss praktiskt taget överallt. Även de stunder vi inte tar med oss bankkort eller id-handlingar kommer nog mobilen ändå ligga i fickan. Och det gäller för alla möjliga aktiviteter vi tar oss för. Men beroende på situationen kan det även vara bra att ha med sig ett och annat tillbehör också. Och här tänkte vi tipsa om mobiltillbehör för dig med en aktiv livsstil.

Anti lost strap

Om du är en av dem som älskar dina trådlösa in-ear hörlurar men också gillar att vara ute och tillbringa tid med fartfyllda aktiviteter, har du säkert oroat dig över att en av hörlurarna helt plötsligt ska falla ur. Men med denna enkla lösning minskar du drastiskt risken för detta och kan istället fokusera på upplevelsen.

Sportarmband

Ett sportarmband är också ett utmärkt tillbehör i många olika situationer. Det är bland annat perfekt för när du är ute och tränar men inte vill ha mobilen i fickan där den bara kastas fram och tillbaka som du rör dig. Ett sportarmband gör det även möjligt att använda touchskärmen utan att behöva hålla mobilen i handen.

Vattentätt mobilskal

Vatten är ju något vi alltid vill undvika när det kommer till elektroniken och inget är nog så bra på detta som ett riktigt vattentätt mobilskal. Med det kan du till och med ha med dig mobilen när du simmar utan några problem. Ska du dock dyka gäller det att vara uppmärksam på vilket djup skalet faktiskt fungerar på.