Få ut mesta möjliga av mobilen

För 20 år sedan var en mobiltelefon just bara en telefon som man kunde bära med sig. Idag är en mobiltelefon betydligt mycket mer än så då det går att göra i princip allting med mobilen, alltifrån att ringa till att ta bilder. Här nedan kommer några tips på alla de saker man kan göra med sin mobil.

En av de saker som kanske är allra bäst med dagens mobiler är att man kan lyssna på musik i de. MP3-spelarnas tid blev inte långvarig då dagens mobiler i princip är MP3-spelare. Har man gamla CD-skivor är ett bra tips att bränna dessa och sedan lägga in i mobilen, då har man nämligen alltid sin skivsamling med sig, vilket är mycket praktiskt.

Ta bilder är något man kunnat länge kunnat göra med sin mobil. Skillnaden är att det numera också går att ta bra bilder. Vill man ta riktigt bra bilder med sin mobil är ett bra tips att köpa någon form av kameratillbehör som till exempel ett objektiv eller liknande, något som framför allt är praktiskt för den som vill ta lite extra tjusiga bilder på resan.

För att både kunna ha mycket musik i sin mobil och ta många bilder av hög kvalitet krävs att man har ordentligt med utrymme. Av den anledningen är ett bra tips att köpa ett minneskort till sin mobil. Idag använder sig i stort sett alla mobiler av så kallade microSD-kort. Fördelen med dessa är att man får mycket utrymme för pengarna. Ett microSD-kort på 32 GB kostar inte mer än 300 kr, vilket absolut kan vara värt att köpa för den som vill ha en bra ”hårddisk” i sin mobil.