Musik på badstranden i sommar

Snart kommer sommaren och förhoppningsvis även solen. Om det blir en varm och solig sommar kan vi efter en tråkig pandemi kanske kunna njuta på stranden. Men ni som inte är badkrukor badar såklart i alla väder. Det finns många olika saker som gör badandet roligare oavsett om du gillar att vara i vattnet eller inte. Klicka dig vidare här för lite inspiration.

För badarna

De som likt vattendjur trivs bäst i vattnet kan ju njuta av att bara ligga och skvalpa i hav eller sjö. Det finns numer ett stort utbud av uppblåsbara badleksaker. Vad sägs om jättestora flamingos som du kan flyta omkring på, eller gummibåtar i härliga färger? Akta bara så du inte flyter ut på öppet vatten med en undervattenström! Ta med era paddlar.

För strandhängarna

För dig som helst håller dig på stranden finns många alternativ för att hålla dig underhållen och avslappnad. Bara du har en trevlig filt, gott tilltugg, en bra bok eller bra musik så är hänget räddat! Om du är själv kan du ligga och bara slappa med hörlurarna i öronen. Annars kan du och vännerna ha strandfest till er favoritmusik. Glöm bara inte att packa med er bluetooth-högtalaren i strandväskan. Då kan både du och grannarna på stranden njuta av svängig musik.